Menu

Fire of Anatolia

FIRE
Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
07 mart 2018 21:00
Venue
Velika dvorana
Cena ulaznica: 1800, 2200 i VIP 2900 dinara

Legendarna turska plesna grupa “Fire of Anatolia” na čelu sa čuvenim umetničkim direktorom Mustafom Erdoganom nastupaće 07. marta u Sava Centru.

“Fire of Anatolia” drži dva Ginisova rekorda, jedan za najbrži plesni performans sa 241 korakom u minuti, a drugi za najbrojniju publiku, oko 400.000 ljudi u Eregliju, u regionu crnomorske Turske.

Ova plesna grupa nastupala je u više od 80 zemalja širom sveta kao i na otvaranju Evrovizije 2004. godine.

Predstava sadrži kombinaciju turske kulture i istorijskog narodnog plesa iz različitih područja Turske, uz savremeni ples, balet i akrobatske elemente. Plesovi grupe su bazirani na 4000 godina staroj plesnoj kulturi anatolske civilizacije.

“Fire of Anatolia” se sada sastoji od 120 plesača i nekoliko koreografa što znači da grupa može izvesti predstave istovremeno na tri različite lokacije. Prema Erdoganu, “Fire of Anatolia” je trenutno među tri najveće plesne grupe na svetu.

 

Prodaja ulaznica: Blagajna Sava Centra, Win Win i www.ddtickets.rs

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.