Menu

Fire of Anatolia

FIRE
Категорија
Музичко-сценски
Датум
07 март 2018 21:00
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 1800, 2200 и ВИП 2900 динара

Легендарна турска плесна група “Fire of Anatolia” на челу са чувеним уметничким директором Мустафом Ердоганом наступаће 07. марта у Сава Центру.

“Fire of Anatolia” држи два Гинисова рекорда, један за најбржи плесни перформанс са 241 кораком у минути, а други за најбројнију публику, око 400.000 људи у Ереглију, у региону црноморске Турске.

Ова плесна група наступала је у више од 80 земаља широм света као и на отварању Евровизије 2004. године.

Представа садржи комбинацију турске културе и  историјског народног плеса из различитих подручја Турске, уз савремени плес, балет и акробатске елементе. Плесови групе су базирани на 4000 година старој плесној култури анатолске цивилизације.

“Fire of Anatolia” се сада састоји од 120 плесача и неколико кореографа што значи да група може извести представе истовремено на три различите  локације. Према Ердогану, “Fire of Anatolia” је тренутно међу три највеćе плесне групе на свету.

Продаја улазница: Благајна Сава Центра, Win Win и www.ddtickets.rs

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.