Menu

Klapa "Cambi"

Kategorija
Koncertni program
Datum
15 decembar 2017 21:00
Prostor
Amfiteatar
Telefon
220-6060
Cena ulaznica: 1400 dinara

Najbolja i najviše nagrađivana dalmatinska klapa Cambi nastupiće 15.decembra u Sava Centru. Klapa je osnovana  1986.godine u Kaštel Kambelovcu, a ime joj potiče od  splitske plemićke porodice Cambi koja je imala svoje posede na području Dalmacije. Članovi sastava su: dva akademska muzičara, profesor kineziologije, lekar, dipl.ing računarstvo, građevinarstva, dva vlasnika privatnih firmi, profesori biologije i hemije.......a iznad svega ljudi privrženi porodici.
Klapa Cambi je nekoliko puta pobeđivala na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu i u Kaštelima, kao i na međunarodnom festivalu horova u Veroni.
Prekretnica u delovanja klape je početak saradnje sa Gibonnijem. Posle toga i ostale Klapske grupe prestaju sa izvodjenjem isključivo tradicionalne pesme, a obradama popularnih kompozicija (Zdravka Čolića, Nena Belana,Massima Savića...) dobijaju novu i mlađu publiku.  
U međuvremenu, kao pevački lider dolazi vrhunski tenor Vladimir Garić koji predvodi klapu do novih priznanja. Snimaju se nosači zvuka, nastupa se pred prepunim dvoranama, gostuje u brojnim TV emisijama...
U pripremi je album sa obradama najvećih svetskih hitova, a Klapa je upravo snimila video spot svetskog hita “The show must go on”, grupe Queen.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-20h (radnim danom)
  •  10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.