Menu

Клапа "Камби"

Категорија
Концертни програм
Датум
15 децембар 2017 21:00
Простор
Амфитеатар
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1400 динара

Најбоља и највише награђивана далматинска клапа Камби наступиће 15.децембра у Сава Центру. Клапа је основана  1986.године у Каштел Камбеловцу, а име јој потиче од  сплитске племићке породице Камби која је имала своје поседе на подручју Далмације. Чланови састава су: два академска музичара, професор кинезиологије, лекар, дипл.инг рачунарство, грађевинарства, два власника приватних фирми, професори биологије и хемије.......а изнад свега људи привржени породици.
Клапа Камби је неколико пута побеђивала на Фестивалу далматинских клапа у Омишу и у Каштелима, као и на међународном фестивалу хорова у Верони.
Прекретница у деловања клапе је почетак сарадње са Гибоннијем. После тога и остале Клапске групе престају са изводјењем искључиво традиционалне песме, а обрадама популарних композиција (Здравка Чолића, Нена Белана, Массима Савића...) добијају нову и млађу публику.  
У међувремену, као певачки лидер долази врхунски тенор Владимир Гарић који предводи клапу до нових признања. Снимају се носачи звука, наступа се пред препуним дворанама, гостује у бројним ТВ емисијама...
У припреми је албум са обрадама највећих светских хитова, а Клапа је управо снимила видео спот светског хита “The show must go on”, групе Queen.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне

  • tick ruka
  • 10-20ч (радним даном)
  •  10-15ч (суботом)
  •   и 1 сат пред почетак манифестације
  • Телефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.