Menu

Ana Bekuta

Kategorija
Koncertni program
Datum
25 oktobar 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 1300,1500,1700 i 2200 dinara

U Velikoj dvorani Sava Centra 25. oktobra biće održan tradicionalni solistički koncert Ane Bekute.
Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijihi najpopularnijih srpskih pevačicanarodne muzike, prepoznatlјiva po odličnim vokalnim mogućnostima, velikom broju hitova i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima, kako u našoj zemlјi tako i u inostranstvu. Već tri decenije,Bekuta važi i za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, koja je taj imidž izgradila zahvalјujući svom velikom profesionalizmu i dobrim pesmama.
Dobitnica je mnogobrojnih nagrada i priznanja, a iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimlјenih albuma.Neki od njenih najpoznatijih hitova su: „Ne živim sama“, „Kumina pesma“, „Ja nisam rođena da živim sama“, „Kriv si samo ti“, „Rano moja“, „Bekrija“, „Ostavlјena ja“, „Đavole“, „Veselјak“, „Tugo moja crnooka“, „A time izneveri”…

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne tokom leta

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  • 10-15h (subotom)
  •   i 1 sat pre početka manifestacije
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.