Menu

Ана Бекута

ana_bekuta3
Категорија
Концертни програм
Датум
25 октобар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1300, 1500, 1700 и 2200 динара

У Великој дворани Сава Центра 25. октобра биће одржан традиционални солистички концерт Ане Бекуте.
Ана Бекута је једна од најквалитетнијихи најпопуларнијих српских певачицанародне музике, препознатљива по одличним вокалним могућностима, великом броју хитова и доброј атмосфери на концертима и наступима, како у нашој земљи тако и у иностранству. Већ три деценије,Бекута важи и за једну од најугледнијих певачица на нашој музичкој сцени, која је тај имиџ изградила захваљујући свом великом професионализму и добрим песмама.
Добитница је многобројних награда и признања, а иза себе има богату каријеру са 16 снимљених албума.Неки од њених најпознатијих хитова су: „Не живим сама“, „Кумина песма“, „Ја нисам рођена да живим сама“, „Крив си само ти“, „Рано моја“, „Бекрија“, „Остављена ја“, „Ђаволе“, „Весељак“, „Туго моја црноока“, „А тиме изневери”…

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.