Menu

Ana Bekuta

bekuta
Category
Concerts
Date
25 October 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 1300,1500,1700 i 2200 dinara

U Velikoj dvorani Sava Centra 25. oktobra biće održan tradicionalni solistički koncert Ane Bekute.
Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijihi najpopularnijih srpskih pevačicanarodne muzike, prepoznatlјiva po odličnim vokalnim mogućnostima, velikom broju hitova i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima, kako u našoj zemlјi tako i u inostranstvu. Već tri decenije,Bekuta važi i za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, koja je taj imidž izgradila zahvalјujući svom velikom profesionalizmu i dobrim pesmama.
Dobitnica je mnogobrojnih nagrada i priznanja, a iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimlјenih albuma.Neki od njenih najpoznatijih hitova su: „Ne živim sama“, „Kumina pesma“, „Ja nisam rođena da živim sama“, „Kriv si samo ti“, „Rano moja“, „Bekrija“, „Ostavlјena ja“, „Đavole“, „Veselјak“, „Tugo moja crnooka“, „A time izneveri”…

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Zbog Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okuplјanja u zatvorenim prostorijama blagajna Sava Centra neće raditi do daljnjeg.


VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.