Menu

Balkan Tube Fest

Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
24 jun 2017 10:00 - 25 jun 2017 22:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-6060
Cena ulaznice: 600 dinara

Ovogodišnji Balkan Tube Fest održava se 24. i 25. juna u Sava Centru u Beogradu.
BTF –  Balkan TUBE festival je posvećen fanovima YOUTUBE kulture i najpoznatijim YOUTUBERIMA na Balkanu.
YouTube zajednica je svakako poslednjih nekoliko godina u ogromnom porastu, a popularnost koju pojedini autori imaju meri se desetinama i stotinama hiljada subscribera (pretplatnika).  Posebno veliku gledanost i popularnost ima YouTube zajednica Balkana, a ukupni brojevi pregleda najpopularnijih klipova balkanskih Tubera dostižu brojku od preko 200 miliona.

BTF predstavlja direktan susret Tube zvezda i njihovih fanova, kao I svojevrsnu  reviju i festival najboljih klipova u protekloj sezoni.

Svako ko je prethodnih godina posetio BTF, ostao mu je kao jedna od najlepših uspomena, a mi se trudimo da tu tradiciju nastavimo, tako da ove godine udvostručujemo zabavu!
Jutjuberi su već pozvani, a karte su već u prodaji! Što se tiče  ulaznica, cena je nepromenjena i iznosi 600 dinara po danu po osobi.

Program festivala će se uskoro naći na sajtu i može se promeniti sve do nekoliko dana pred BTF.
 
Na ovogodišnjem festivalu, čeka nas mnogo zanimljivih sadržaja. Biće tu zabave i napolju i unutra, za velike i male. Obećavamo vam lud provod! Prošle godine imali smo ukupno 48 sati programa na dve scene, velikoj i maloj. Obećavamo organizovano slikanje sa omiljenim jutuberima, kao i odličan muzički program. Sve vreme festivala, muziku će vam puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tuberi sa izborom svojih pesama. Igraće se onine igrice, vežbaće se trbušni ples, ali biće i uživo igranja igrica ispred samog Sava Centra.

Ovog juna, u Sava Centru ćete moći da vidite Mudju, Ćaleta, Mariju Žeželj, Miloša HD, SupremNexusa, Suareza, PCAXE, Srpske tutorijale, Kovalsku, Kojota, Adnana Bro, Zvognja, Leu Stanković, Nekog Jutubera, Amira Hadzića i sve one za koje je glasalo više od 250.000 ljudi!

Ovim putem vas pozivamo da se i ove godine družite sa nama na najvećem jutjub festivalu na Balkanu i mestom koji okuplja najveći broj ljudi sa prostora bivše Jugoslavije! Rezervišite vaše karte na vreme jer su u ograničenim količinama.

Zvanični hešteg festivala je #BalkanTubeFest2017 i slobodno nas tagujte na društvenim mrežama!

RASPUST POČINJE NA BALKAN TUBE FESTU!

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.