Menu

Balkan Tube Fest

Category
Programs on stage
Date
24 June 2017 10:00 - 25 June 2017 22:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cena ulaznice: 600 dinara

Ovogodišnji Balkan Tube Fest održava se 24. i 25. juna u Sava Centru u Beogradu.
BTF –  Balkan TUBE festival je posvećen fanovima YOUTUBE kulture i najpoznatijim YOUTUBERIMA na Balkanu.
YouTube zajednica je svakako poslednjih nekoliko godina u ogromnom porastu, a popularnost koju pojedini autori imaju meri se desetinama i stotinama hiljada subscribera (pretplatnika).  Posebno veliku gledanost i popularnost ima YouTube zajednica Balkana, a ukupni brojevi pregleda najpopularnijih klipova balkanskih Tubera dostižu brojku od preko 200 miliona.

BTF predstavlja direktan susret Tube zvezda i njihovih fanova, kao I svojevrsnu  reviju i festival najboljih klipova u protekloj sezoni.

Svako ko je prethodnih godina posetio BTF, ostao mu je kao jedna od najlepših uspomena, a mi se trudimo da tu tradiciju nastavimo, tako da ove godine udvostručujemo zabavu!
Jutjuberi su već pozvani, a karte su već u prodaji! Što se tiče  ulaznica, cena je nepromenjena i iznosi 600 dinara po danu po osobi.

Program festivala će se uskoro naći na sajtu i može se promeniti sve do nekoliko dana pred BTF.
 
Na ovogodišnjem festivalu, čeka nas mnogo zanimljivih sadržaja. Biće tu zabave i napolju i unutra, za velike i male. Obećavamo vam lud provod! Prošle godine imali smo ukupno 48 sati programa na dve scene, velikoj i maloj. Obećavamo organizovano slikanje sa omiljenim jutuberima, kao i odličan muzički program. Sve vreme festivala, muziku će vam puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tuberi sa izborom svojih pesama. Igraće se onine igrice, vežbaće se trbušni ples, ali biće i uživo igranja igrica ispred samog Sava Centra.

Ovog juna, u Sava Centru ćete moći da vidite Mudju, Ćaleta, Mariju Žeželj, Miloša HD, SupremNexusa, Suareza, PCAXE, Srpske tutorijale, Kovalsku, Kojota, Adnana Bro, Zvognja, Leu Stanković, Nekog Jutubera, Amira Hadzića i sve one za koje je glasalo više od 250.000 ljudi!

Ovim putem vas pozivamo da se i ove godine družite sa nama na najvećem jutjub festivalu na Balkanu i mestom koji okuplja najveći broj ljudi sa prostora bivše Jugoslavije! Rezervišite vaše karte na vreme jer su u ograničenim količinama.

Zvanični hešteg festivala je #BalkanTubeFest2017 i slobodno nas tagujte na društvenim mrežama!

RASPUST POČINJE NA BALKAN TUBE FESTU!