Menu

Balkan Tube Fest

Категорија
Музичко-сценски
Датум
24 јун 2017 10:00 - 25 јун 2017 22:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазнице: 600 динара

Овогодишњи Balkan Tube Fest одржава се 24. и 25. јуна у Сава Центру у Београду.
BTF –  Balkan TUBE фестивал је посвећен фановима YОУТУБЕ културе и најпознатијим YOUTUBERIMA на Балкану.
YouTube заједница је свакако последњих неколико година у огромном порасту, а популарност коју поједини аутори имају мери се десетинама и стотинама хиљада субсцрибера (претплатника).  Посебно велику гледаност и популарност има YouTube заједница Балкана, а укупни бројеви прегледа најпопуларнијих клипова балканских Тјубера достижу бројку од преко 200 милиона.

БТФ представља директан сусрет Тјубе звезда и њихових фанова, као и својеврсну  ревију и фестивал најбољих клипова у протеклој сезони.

Свако ко је претходних година посетио БТФ, остао му је као једна од најлепших успомена, а ми се трудимо да ту традицију наставимо, тако да ове године удвостручујемо забаву!
Јутјубери су већ позвани, а карте су већ у продаји! Што се тиче  улазница, цена је непромењена и износи 600 динара по дану по особи.

Програм фестивала ће се ускоро наћи на сајту и може се променити све до неколико дана пред БТФ.
 
На овогодишњем фестивалу, чека нас много занимљивих садржаја. Биће ту забаве и напољу и унутра, за велике и мале. Обећавамо вам луд провод! Прошле године имали смо укупно 48 сати програма на две сцене, великој и малој. Обећавамо организовано сликање са омиљеним јутуберима, као и одличан музички програм. Све време фестивала, музику ће вам пуштати екипа са Плаy радија, а гостоваће најпопуларнији тубери са избором својих песама. Играће се онине игрице, вежбаће се трбушни плес, али биће и уживо играња игрица испред самог Сава Центра.

Овог јуна, у Сава Центру ћете моћи да видите Муђу, Ћалета, Марију Жежељ, Милоша ХД, SupremNexusa, Суареза, PCAXE, Српске туторијале, Ковалску, Којота, Аднана Бро, Звогња, Леу Станковић, Неког Јутубера, Амира Хаџића и све оне за које је гласало више од 250.000 људи!

Овим путем вас позивамо да се и ове године дружите са нама на највећем јутјуб фестивалу на Балкану и местом који окупља највећи број људи са простора бивше Југославије! Резервишите ваше карте на време јер су у ограниченим количинама.

Званични хештег фестивала је #BalkanTubeFest2017 и слободно нас тагујте на друштвеним мрежама!

РАСПУСТ ПОЧИЊЕ НА БАЛКАН ТЈУБ ФЕСТУ!