Menu

Balkan Tube Fest

Категорија
Музичко-сценски
Датум
24 јун 2017 10:00 - 25 јун 2017 22:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазнице: 600 динара

Овогодишњи Balkan Tube Fest одржава се 24. и 25. јуна у Сава Центру у Београду.
BTF –  Balkan TUBE фестивал је посвећен фановима YОУТУБЕ културе и најпознатијим YOUTUBERIMA на Балкану.
YouTube заједница је свакако последњих неколико година у огромном порасту, а популарност коју поједини аутори имају мери се десетинама и стотинама хиљада субсцрибера (претплатника).  Посебно велику гледаност и популарност има YouTube заједница Балкана, а укупни бројеви прегледа најпопуларнијих клипова балканских Тјубера достижу бројку од преко 200 милиона.

БТФ представља директан сусрет Тјубе звезда и њихових фанова, као и својеврсну  ревију и фестивал најбољих клипова у протеклој сезони.

Свако ко је претходних година посетио БТФ, остао му је као једна од најлепших успомена, а ми се трудимо да ту традицију наставимо, тако да ове године удвостручујемо забаву!
Јутјубери су већ позвани, а карте су већ у продаји! Што се тиче  улазница, цена је непромењена и износи 600 динара по дану по особи.

Програм фестивала ће се ускоро наћи на сајту и може се променити све до неколико дана пред БТФ.
 
На овогодишњем фестивалу, чека нас много занимљивих садржаја. Биће ту забаве и напољу и унутра, за велике и мале. Обећавамо вам луд провод! Прошле године имали смо укупно 48 сати програма на две сцене, великој и малој. Обећавамо организовано сликање са омиљеним јутуберима, као и одличан музички програм. Све време фестивала, музику ће вам пуштати екипа са Плаy радија, а гостоваће најпопуларнији тубери са избором својих песама. Играће се онине игрице, вежбаће се трбушни плес, али биће и уживо играња игрица испред самог Сава Центра.

Овог јуна, у Сава Центру ћете моћи да видите Муђу, Ћалета, Марију Жежељ, Милоша ХД, SupremNexusa, Суареза, PCAXE, Српске туторијале, Ковалску, Којота, Аднана Бро, Звогња, Леу Станковић, Неког Јутубера, Амира Хаџића и све оне за које је гласало више од 250.000 људи!

Овим путем вас позивамо да се и ове године дружите са нама на највећем јутјуб фестивалу на Балкану и местом који окупља највећи број људи са простора бивше Југославије! Резервишите ваше карте на време јер су у ограниченим количинама.

Званични хештег фестивала је #BalkanTubeFest2017 и слободно нас тагујте на друштвеним мрежама!

РАСПУСТ ПОЧИЊЕ НА БАЛКАН ТЈУБ ФЕСТУ!

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.