Menu

JUMBO BIG BAND

47_Jumbo_Big_Band
Category
Concerts
Date
15 March 2020 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Važno saopštenje!!

OTKAZUJE SE KONCERT “JUMBO BIG BEND”

Zbog zdravstvene situacije u regionu, izazvane korona virusom, odlaže se koncert “Jumbo Big Bend”, koji je na sceni Sava Centra, trebalo da okupi tri najznačajnija džez orkestra u regionu - Big Bend Radio-televizije Srbije, Džez orkestar Hrvatske radio-televizije i Big Bend Radio- televizije Slovenije. Prema proceni, ovi koncerti, za koje je planirano da budu održani u Beogradu, Zagrebu i Ljublјani, a za koje vlada veliko interesovanje, nose veliki rizik, pa se sva tri predviđena koncerta odlažu za datum koji će naknadno biti određen. Svi koji su kupili karte mogu ih vratiti i podići svoj novac od utorka 10.marta na prodajnim mestima na kojima su ih kupili.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.