Menu

JUMBO BIG BAND

47_Jumbo_Big_Band
Категорија
Концертни програм
Датум
15 март 2020 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Важно саопштење!!

ОТКАЗУЈЕ СЕ КОНЦЕРТ “JUMBO BIG BEND”

Због здравствене ситуације у региону, изазване корона вирусом, одлаже се концерт “Jumbo Big Bend”, који је на сцени Сава Центра, требало да окупи три најзначајнија џез оркестра у региону - Биг Бенд Радио-телевизије Србије, Џез оркестар Хрватске радио-телевизије и Биг Бенд Радио- телевизије Словеније. Према процени, ови концерти, за које је планирано да буду одржани у Београду, Загребу и Љубљани, а за које влада велико интересовање, носе велики ризик, па се сва три предвиђена концерта одлажу за датум који ће накнадно бити одређен. Сви који су купили карте могу их вратити и подићи свој новац од уторка 10.марта на продајним местима на којима су их купили.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.