Menu

50. RADOST EVROPE - „Put u središte sreće''

radost_evrope2019
Category
Programs on stage
Date
05 October 2019 18:00
Venue
Velika dvorana
Međunarodna manifestacija dece evrope

Centralna proslava pedesetog rođendana Međunarodne manifestacije dece Evrope ,,RADOST EVROPE'' održaće se od 2. do 5. oktobra 2019. godine u Beogradu. Osnivač i pokrovitelј Međunarodnog susreta dece Evrope je Gradska uprava grada Beograda, a izvršni producent Dečji kulturni centar Beograd. Ovogodišnji festival realizovaće se uz podršku brojnih sponzora, darodavaca i prijatelјa, na čelu sa generalnim pokrovitelјem kompanijom „Forma Ideale” iz Kragujevca.
Manifestacija počinje 2. oktobra, od 13 časova, karnevalom u centru grada - svečanim defileom kostimiranih učesnika manifestacije iz 22 zemlјe - Belorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Francuske, Hrvatske, Jermenije, Litvanije, Mađarske, Makedonije, Nemačke, Norveške, Polјske, Rumunije, Rusije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Švedske, Turske i Ukrajine. Specijalni gosti sa drugog kontinenta biće deca iz Kine. Deca-gosti i deca-domaćini iz beogradskih osnovnih škola družiće se u Dečjem kulturnom centru Beograd na koncertima „Susreti prijatelјstva'' i izložbi XXI Međunarodnog likovnog konkursa „Radost Evrope'', ekološkoj akciji „Drvo drugarstva'' u Parku „Ušće'', sportsko-rekreativnom danu na Adi Ciganliji i na programu u Sava Centru. Svoje najbolјe nastupe, kako u kreativnom, tako i u izvođačkom i vizuelnom smislu, učesnici manifestacije prikazaće na Gala koncertu u Sava Centru 5. Oktobra.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.