Menu

50. РАДОСТ ЕВРОПЕ - „Пут у средиште среће''

radost_evrope2019
Категорија
Музичко-сценски
Датум
05 октобар 2019 18:00
Простор
Велика дворана
Међународна манифестација деце европе

Централна прослава педесетог рођендана Међународне манифестације деце Европе ,,РАДОСТ ЕВРОПЕ'' одржаће се од 2. до 5. октобра 2019. године у Београду. Оснивач и покровитељ Међународног сусрета деце Европе је Градска управа града Београда, а извршни продуцент Дечји културни центар Београд. Овогодишњи фестивал реализоваће се уз подршку бројних спонзора, дародаваца и пријатеља, на челу са генералним покровитељем компанијом „Forma Ideale” из Крагујевца.
Манифестација почиње 2. октобра, од 13 часова, карневалом у центру града - свечаним дефилеом костимираних учесника манифестације из 22 земље - Белорусије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Црне Горе, Француске, Хрватске, Јерменије, Литваније, Мађарске, Македоније, Немачке, Норвешке, Пољске, Румуније, Русије, Словачке, Словеније, Србије, Шведске, Турске и Украјине. Специјални гости са другог континента биће деца из Кине. Деца-гости и деца-домаћини из београдских основних школа дружиће се у Дечјем културном центру Београд на концертима „Сусрети пријатељства'' и изложби XXI Међународног ликовног конкурса „Радост Европе'', еколошкој акцији „Дрво другарства'' у Парку „Ушће'', спортско-рекреативном дану на Ади Циганлији и на програму у Сава Центру. Своје најбоље наступе, како у креативном, тако и у извођачком и визуелном смислу, учесници манифестације приказаће на Гала концерту у Сава Центру 5. Октобра.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.