Menu

Ana Bekuta

ana_bekuta19
Category
Concerts
Date
27 November 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznica: 1500, 1800, 2000 i 2500 dinara

Ana Bekuta nastavlja sa spektakularnim tradicionalnim koncertima u Beogradu - 27.novembra 2019. godine u Velikoj dvorani Sava centra održaće svoj veliki solistički koncert.
Ana Bekuta je jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, a prepoznatljiva je po velikom broju hitova i prelepom osmehu. Dobitnica je mnogobrojnih priznanja, a krase je perfektne vokalne mogućnosti. Važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, veliki je profesionalac, a svoju vernu publiku uvek oduševi atmosferom koju pravi na koncertima.
Ove godine odlučila je da svojoj publici pokloni nešto drugačiji repertoar u odnosu na prethodne godine, te će izvoditi i neke pesme koje do sada nije pevala na svojim koncertima.
Iza sebe Ana ima bogatu karijeru sa 18 snimljenih albuma i mnogobrojne hitove kao što su: Veseljak, Rano moja, Ne živim sama, Neću se smiriti, Ime sreće, Kumina pesma, Ja nisam rođena da živim sama, Kriv si samo ti, Bekrija, Ostavljena ja, Đavole, Tugo moja crnooka, A ti me izneveri, Pao mrak, Hvala ljubavi …
Kao i uvek očekuje se pred prepunom dvoranom centra “Sava” da dovode atmosferu do usijanja priređujući još jedan nezaboravni koncert.