Menu

Ана Бекута

ana_bekuta19
Категорија
Концертни програм
Датум
27 новембар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1500, 1800, 2000 и 2500 динара

Ана Бекута наставља са спектакуларним традиционалним концертима у Београду - 27.новембра 2019. године у Великој дворани Сава центра одржаће свој велики солистички концерт.
Ана Бекута је једна од најквалитетнијих и најпопуларнијих певачица домаће фолк сцене, а препознатљива је по великом броју хитова и прелепом осмеху. Добитница је многобројних признања, а красе је перфектне вокалне могућности. Важи за једну од најугледнијих певачица на нашој музичкој сцени, велики је професионалац, а своју верну публику увек одушеви атмосфером коју прави на концертима.
Ове године одлучила је да својој публици поклони нешто другачији репертоар у односу на претходне године, те ће изводити и неке песме које до сада није певала на својим концертима.
Иза себе Ана има богату каријеру са 18 снимљених албума и многобројне хитове као што су: Весељак, Рано моја, Не живим сама, Нећу се смирити, Име среће, Кумина песма, Ја нисам рођена да живим сама, Крив си само ти, Бекрија, Остављена ја, Ђаволе, Туго моја црноока, А ти ме изневери, Пао мрак, Хвала љубави …
Као и увек очекује се пред препуном двораном центра “Сава” да доводе атмосферу до усијања приређујући још један незаборавни концерт.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.