Menu

Slavko Banjac

Slavko_Banjac_SC
Category
Concerts
Date
16 May 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznica: 1200, 1600, 1800, 2000 i 2200 dinara

Na radost brojnih obožavalaca, Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će 16.maja održati u Sava Centru.
Umetnik moćnog glasa, čiji se hitovi i danas rado slušaju, ističe: " U ovaj koncert i novi album utkao sam mnogo emocija i siguran sam da će publika to umeti da prepozna. To je moj povratak i novi početak.
Rođen je u Trsteniku, gde je stekao osnovno obrazovanje i dipolomu osnovne muzičke škole, dok je 1976.godine u Nišu završio  muzičku  gimnaziju "Dr Vojislav Vučković" na teoretskom odseku.
Prvi solistički album izdaje 1987.godine pod nazivom "Jedini greh", odmah zatim 1989.godine i album "Ne truje me ovo vino". Slede albumi pod nazivom "Ej živote, što je uze" 1990.godine , "Pevaću da te zaboravim" 1991.godine, "Kasno je" 1993. godine, sa kog su se izdvojili veliki hitovi "Daleko negde, ko zna gde", "Ne verujem lepim ženama","Kasno je" kao i "Uzmite dušu, uzmite sve". Sledeće, 1994.godine objavlјuje album "Ler", a iste godine snimio je i duetsku pesmu sa Vesnom Zmijanac "Ja imam nekog, a ti si sam" koja postaje veliki hit.Tokom svoje karijere uvek se nesebično i drage volјe odazivao i učestvovao na mnogobrojnim humanitarnim koncertima.
Prošle, 2018. godine objavlјuje album "Ljubav kao odgovor"  sa devet novih kompozicija

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne - Važno obaveštenje!

  • tick ruka
  • Poštovani,

    Zbog trenutne situacije (COVID19) blagajna neće raditi do daljeg. Molimo Vas da se za sva dodatna obaveštenja obratite na e-mail adresu blagajna@savacentar.net

    Hvala na razumevanju.

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.