Menu

Славко Бањац

Slavko_Banjac_SC
Категорија
Концертни програм
Датум
16 мај 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1200, 1600, 1800, 2000 и 2200 динара

На радост бројних обожавалаца, Славко Бањац се враћа на музичку сцену концертом који ће 16.маја одржати у Сава Центру.
Уметник моћног гласa, чији се хитови и данас радо слушају, истиче: " У овај концерт и нови албум уткао сам много емоција и сигуран сам да ће публика то умети да препозна. То је мој повратак и нови почетак.
Рођен је у Трстенику, где је стекао основно образовање и диполому основне музичке школе, док је 1976.године у Нишу завршио  музичку  гимназију "Др Војислав Вучковић" на теоретском одсеку.
Први солистички албум издаје 1987.године под називом "Једини грех", одмах затим 1989.године и албум "Не трује ме ово вино". Следе албуми под називом "Еј животе, што је узе" 1990.године , "Певаћу да те заборавим" 1991.године, "Касно је" 1993. године, са ког су се издвојили велики хитови "Далеко негде, ко зна где", "Не верујем лепим женама","Касно је" као и "Узмите душу, узмите све". Следеће, 1994.године објављује албум "Лер", а исте године снимио је и дуетску песму са Весном Змијанац "Ја имам неког, а ти си сам" која постаје велики хит.Током своје каријере увек се несебично и драге воље одазивао и учествовао на многобројним хуманитарним концертима.
Прошле, 2018. године објављује албум "Љубав као одговор"  са девет нових композиција

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.