Menu

DISCO OPERA

disco_opera
Category
Concerts
Date
28 March 2019 20:30
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cene ulaznica: 1600, 1800, 2000 i 2400 dinara

Nakon spektakularnih koncerata krajem prošle godine pod nazivom “Rok opera“ , a pod dirigentskom palicom maestra Fedora Vrtačnika 28.marta u Sava Centru očekuje nas novi spektal pod nazivom "DISCO OPERA", u saradnji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, uz podršku vokalnog sastava pod nazivom "Disco sisters".
Publika će moći da čuje dvadesetak antologijskih muzičkih hitova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka, koje su izvodili najeminentniji svetki muzičari čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzike  kao sto su ABBA, Bee Gees, Michale Jackson, Bruno Mars, Stivie Wonder, Boney M …
Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac  Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stomenov, Saška Janx, Zoran Šandorov i specijalni gosti. Biće to jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju starije generacije ili nove koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima ponovo zapeva svoje omilјene hitove.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.