Menu

DISCO OPERA

disco_opera
Категорија
Концертни програм
Датум
28 март 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1600, 1800, 2000 и 2400 динара

Након спектакуларних концерата крајем прошле године под називом “Rok opera“ , а под диригентском палицом маестра Федора Вртачника 28.марта у Сава Центру очекује нас нови спектал под називом "DISCO OPERA", у сарадњи Новосадског Биг Бенда и Оркестра Опере Српског народног позоришта, уз подршку вокалног састава под називом "Disco sisters".
Публика ће моћи да чује двадесетак антологијских музичких хитова из периода седамдесетих и осамдесетих година 20. века, које су изводили најеминентнији светки музичари чија су имена уврштена у енциклопедије светске и домаће музике  као сто су ABBA, Bee Gees, Michale Jackson, Bruno Mars, Stivie Wonder, Boney M …
Диригент и аутор музичких аранжмана је Федор Вртачник, уметнички руководилац  Новосадског Биг Бенда, а као вокални солисти наступају Бојана Стоменов, Saška Janx, Зоран Шандоров и специјални гости. Биће то јединствена прилика да публика, било да су у питању старије генерације или нове које музику упознају преко интернета, заједно са извођачима поново запева своје омиљене хитове.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.