Menu

KULTURNO UMETNIČKO DRUŠTVO „DIMITRIJE TUCOVIĆ“

KUD_Tucovic
Category
Programs on stage
Date
23 December 2018 18:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cena ulaznice 500 dinara

KULTURNO UMETNIČKO DRUŠTVO „DIMITRIJE TUCOVIĆ“ proslavlјa  40 godina postojanja koncertom u velikoj dvorani SAVA CENTRA.


Na koncertu će se predstaviti preko 600 igrača uzrasta od 4 do 74 godine kroz 30 koreografija koje su na repertoaru KUD-a od osnivanja. Od najmanjih i naslađih iz folkolrnog zabavišta, mlađih škola folkora, zatim pripremnog, drugog dečijeg, trećeg i drugog omladinskog ansambla igrom i pesmom čuvamo tradiciju. Izvođački dečiji,omladinski i prvi ansambl,pevačka grupa, narodni orkestar kao i ansambl veterana, srcem i dušom doneće na scenu veliki broj koreografija koje  nas već godinama čine prepoznatlјivim.


Pozivamo prijatelјe i sve one koji su uz nas ovih godina da zajedno aplauzima nagradimo naše učesnike. Dobro nam došli.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.