Menu

КУЛТУРНО УМЕТНИЧКО ДРУШТВО „ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ“

KUD_Tucovic
Категорија
Музичко-сценски
Датум
23 децембар 2018 18:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазнице 500 динара

КУЛТУРНО УМЕТНИЧКО ДРУШТВО „ДИМИТРИЈЕ ТУЦОВИЋ“ прославља  40 година постојања концертом у великој дворани САВА ЦЕНТРА.

На концерту ће се представити преко 600 играча узраста од 4 до 74 године кроз 30 кореографија које су на репертоару КУД-а од оснивања. Од најмањих и наслађих из фолколрног забавишта, млађих школа фолкора, затим припремног, другог дечијег, трећег и другог омладинског ансамбла игром и песмом чувамо традицију. Извођачки дечији,омладински и први ансамбл,певачка група, народни оркестар као и ансамбл ветерана, срцем и душом донеће на сцену велики број кореографија које  нас већ годинама чине препознатљивим.

Позивамо пријатеље и све оне који су уз нас ових година да заједно аплаузима наградимо наше учеснике. Добро нам дошли.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.