Menu

Massimo za Dan zalјublјenih

massimo7
Category
Concerts
Date
14 February 2019
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-60-60
Cene ulaznica: 1900, 2500 i 2900 dinara

Massimo za Dan zalјublјenih, 14. februara 2019, stiže u Sava Centar.

Dovolјno je reći samo – „1 dan lјubavi“ u Beogradu i sve je jasno!
Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu lјubavi, Massimo će uvek naglasiti da lјubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada je treba i posebno obeležiti.
To će se i desiti  14. februara u Sava Centru gde će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu lјubavi.Brojni hitovi nizaće se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo posebno raduje.
„Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zalјublјenih u Beogradu postavlјa letvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti“ – kaže Massimo.

Omilјeni izvođač pre nekoliko meseci izdao je novi album „Sada“ sa nekoliko novih hitova i predivnih balada. One će dodatno začiniti veče za pamćenje u Sava centru jer će to biti prava prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje pesme koje je radijski eter već lepo prihvatio.
U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Dan zalјublјenih 2019. učiniti posebnim.

„Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam polјubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je lјubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavlјuje Massimo.

Obeležite dan lјubavi sa Massimom!

 

Ulaznice su u prodaji od 11.oktobra na blagajni Sava Centra i na prodajnim mestima Eventim.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.