Menu

Массимо за Дан заљубљених

massimo7
Категорија
Концертни програм
Датум
14 фебруар 2019
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1900, 2500 и 2900 динара

Массимо за Дан заљубљених, 14. фебруара 2019, стиже у Сава Центар.

Довољно је рећи само – „1 дан љубави“ у Београду и све је јасно!
Иако његова славна песма говори о само једном дану љубави, Массимо ће увек нагласити да љубав треба показивати сваки дан. Али, некада је треба и посебно обележити.
То ће се и десити  14. фебруара у Сава Центру где ће један од најлепших мушких гласова у региону предводити највећу прославу љубави.Бројни хитови низаће се пред београдском публиком којој се Массимо посебно радује.
„Сваки је концерт нови изазов, а концерт за Дан заљубљених у Београду поставља летвицу посебно високо и догађај је којем ћу се посебно посветити“ – каже Массимо.

Омиљени извођач пре неколико месеци издао је нови албум „Сада“ сa неколико нових хитова и предивних балада. Оне ће додатно зачинити вече за памћење у Сава центру јер ће то бити права прилика да београдска публика по први пут уживо чује песме које је радијски етер већ лепо прихватио.
У припреми су још бројна изненађења које ће Дан заљубљених 2019. учинити посебним.

„Љубав се показује сваки дан. Сви знају да ја никада не напустим дом, а да нисам пољубио супругу. То су мали знакови пажње који су изнимно важни. Исто тако, важно је љубави дати посебан простор, посебно значење. То ћемо заједно учинити у Сава центру. Учинити ћемо тај дан, ту вечер – незаборавном – најављује Массимо.

Обележите дан љубави са Массимом!

Улазнице су у продаји од 11.октобра на благајни Сава Центра и на продајним местима Евентим

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.