Menu

“PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA” - Premijera filma

patuljci
Category
Movies
Date
17 January 2018 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cena ulaznica: 500 dinara

U bioskopima od 18. januara 2018.

Režija: Milorad Milinković
Uloge: Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović, Novak Radulović
Žanr: komedija
Scenario: Milorad Milinković
Direktor fotografije: Dimitrije Joković
Scenograf: Aleksandar Veljanović
Kostimograf: Dragana Lađevac
Producent: Predrag Bajčetić
Produkcijska kuća: Bombona Production
Ko-produkcija i distribucija: Taramount film; Livada produkcija, Cineplexx

Film podržali: Ministarstvo kulture republike Srbije, Filmski Centar Srbije i

kompanije: Minaqua, Ratan Sedia, Hit Auto Staro sajmište, DPC i Moj kiosk


Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?
Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.
Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

 

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima.