Menu

“ПАТУЉЦИ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА” - Премијера филма

patuljci
Категорија
Филмски програм
Датум
17 јануар 2018 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 500 динара

У биоскопима од 18. јануара 2018.

Режија: Милорад Милинковић
Улоге:    Гордан Кичић, Борис Миливојевић, Александар Радојичић, Милена Радуловић, Марко Гверо, Јелена Ђукић, Љуба Бандовић, Тамара Крцуновић, Рале Миленковић, Олга Одановић, Новак Радуловић
Жанр: комедија
Сценарио: Милорад Милинковић
Директор фотографије: Димитрије Јоковић
Сценограф: Александар Вељановић
Костимограф: Драгана Лађевац
Продуцент: Предраг Бајчетић
Продукцијска кућа: Bombona Production
Ко-продукција и дистрибуција: Тарамоунт филм; Ливада продукција, Cineplexx

Филм подржали: Министарство културе републике Србије, Филмски Центар Србије и

компаније: Minaqua, Ratan Sedia, Хит Ауто Старо сајмиште, ДПЦ и Мој киоск


    
Никола (Гордан Кичић) има четрдесетак година и водећа је звезда реалитy програма који се зове ’’Три минута славе’’. У пракси то изгледа тако што он безобразно вређа људе који се на тај шоу пријаве и због тога је јако цењен и одлично плаћен. Његове злобне и отровне речи магнетски привлаче гледалиште и рејтинге дижу до небеса. Осим тога, он смишља и разне друге реалитy формате, као и разне скривене камере. Његов живот је заправо реалитy програм. Његов најбољи пријатељ Зоран (Борис Миливојевић) је власник медијске куће која се бави производњом разних реалитy формата, а жена његовог пријатеља Мира (Тамара Крцуновић) је његова највећа љубав из младости, што, наравно, нико осим њих двоје не зна.
Николин живот почиње да се мења у тренутку када смишља начин како да од младе девојке коју гура њена амбициозна мајка, направе звезду. Смештају јој скривену камеру која се отима контроли и он почиње да се пита: је ли све то заправо намештаљка, тј. скривена камера коју подмећу њему?
Када се увери да су одређене околности ипак стварне, принуђен је да спасава сопствену кожу на начин на који једино и зна... помоћу реалитy програма.
Али, он мора да разлучи најважније: да ли је цео његов живот један велики реалитy? И шта је у свему стварно, а шта само измишљотина која доноси рејтинге?

 

Улазнице су у продаји на благајни Сава Центра и продајним местима Евентима.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.