Menu

„BANOVIĆ STRAHINјA“ - Muzičko-igrački spektakl

banovic
Category
Programs on stage
Date
14 May 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cene ulaznica: 800, 1000 i 1200 dinara

BANOVIĆ STRAHINјA – igrački spektakl inspirisan jednom od najlepših epskih narodnih pesama, o čovekovoj slobodi i dostojanstvu, lјubavi, praštanju i velikom junaštvu.
Predstava BANOVIĆ STRAHINјA je herojska priča o netipičnom srpskom junaku Banović Strahinji, najznačajnijoj figuri srednjovekovne srpske legende, plemiću koji (u predvečerje Kosovske bitke) oprašta supruzi prelјubu sa turskim otmičarem. Banović Strahinja nije bio samo veliki junak. Nјegova veličina je pre svega u praštanju. A praštanje zahteva mnogo više čovečnosti i snage nego osveta.

Za ovu predstavu originalnu muziku komponovao je Ivan Ilić (kompozitor, aranžer, dirigent Big Benda RTS-a), a koreografi su Nebojša Gromilić i Elena Gromilić.

U predstavi, igraju solisti baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i Pozorišta na Terazijama: Igor Pastor, Milan Rus, Bojana Žegarac Knežević,  Nina Bulajić i Mina Nenadović.

Autor scenografije je Milan Miladinović, a kostima Mina Miladinović.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.