Menu

„БАНОВИЋ СТРАХИЊА“ - Музичко-играчки спектакл

banovic
Категорија
Музичко-сценски
Датум
14 мај 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цене улазница: 800, 1000 и 1200 динара

 

БАНОВИЋ СТРАХИЊА – играчки спектакл инспирисан једном од најлепших епских народних песама, о човековој слободи и достојанству, љубави, праштању и великом јунаштву.
Представа БАНОВИЋ СТРАХИЊА је херојска прича о нетипичном српском јунаку Бановић Страхињи, најзначајнијој фигури средњовековне српске легенде, племићу који (у предвечерје Косовске битке) опрашта супрузи прељубу са турским отмичарем. Бановић Страхиња није био само велики јунак. Његова величина је пре свега у праштању. А праштање захтева много више човечности и снаге него освета.

За ову представу оригиналну музику компоновао је Иван Илић (композитор, аранжер, диригент Биг Бенда РТС-а), а кореографи су Небојша Громилић и Елена Громилић.

У представи, играју солисти балета Народног позоришта у Београду и Позоришта на Теразијама: Игор Пастор, Милан Рус, Бојана Жегарац Кнежевић,  Нина Булајић и Мина Ненадовић.

Аутор сценографије је Милан Миладиновић, а костима Мина Миладиновић.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.