Menu

"Energija tradicije"

kolo51
Category
Concerts
Date
15 May 2017 20:00
Venue
Velika dvorana
Telephone
220-6060
Cena ulaznica: 300 dinara

Koncert povodom 69. rođendana Ansambla KOLO

Ansambl “KOLO” obeležiće svoj 69. rođendan 15. maja u Sava Centru, godišnjim Gala koncertom pod nazivom “Energija tradicije”. Te večeri ansambl će se svojoj vernoj publici predstaviti u novom ruhu obagaćenom savremenim režijskim konceptom, inovativnim dizajnom i korišćenjem scensko-tehničkih mogućnosti, sa novom energijom, koja odiše svežinom, inspiracijom i poletom, upotpunjujući utisak o sjajnim umetničkim delima koja će te večeri biti izvođena.
To veče biće prilika da se oseti moć umetnosti narodne igre, pesme i muzike i trenutak za tradiciju koji podjednako pripada i članovima  ansambla i njihovoj vernoj publici.


Reditelj koncerta: Nikola Ljuca
Kreativni direktor: Miloš Kozlovački
Pedagog narodne igre: Velimir Agovski
Vođa Narodnog orkestra: Nenad Stanić
Vokalni pedagozi: Ivona Eklemović i Sanja Ranković

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.