Menu

"Енергија традиције"

kolo51
Категорија
Концертни програм
Датум
15 мај 2017 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 300 динара

Концерт поводом 69. рођендана Ансамбла КОЛО

Ансамбл “КОЛО” обележиће свој 69. рођендан 15. маја у Сава Центру, годишњим Гала концертом под називом “Енергија традиције”. Те вечери ансамбл ће се својој верној публици представити у новом руху обагаћеном савременим режијским концептом, иновативним дизајном и коришћењем сценско-техничких могућности, са новом енергијом, која одише свежином, инспирацијом и полетом, употпуњујући утисак о сјајним уметничким делима која ће те вечери бити извођена.
То вече биће прилика да се осети моћ уметности народне игре, песме и музике и тренутак за традицију који подједнако припада и члановима  ансамбла и њиховој верној публици.


Редитељ концерта: Никола Љуца
Креативни директор: Милош Козловачки
Педагог народне игре: Велимир Аговски
Вођа Народног оркестра: Ненад Станић
Вокални педагози: Ивона Еклемовић и Сања Ранковић

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.