Menu

AKUD „Ivo Lola Ribar“

lola2
Category
Concerts
Date
28 December 2018 20:00
Venue
Velika dvorana

Svojim, već tradicionalnim koncertom u Velikoj dvorani Sava Centra, Akademsko kulturno umetničko društvo „Ivo Lola Ribar“ će i ove godine obradovati sve prave lјubitelјe našeg nacionalnog folkora.
Prethodne sezone ovog velikog umetničkog ansambla sastavlјenog od šest umetničkih  sekcija bile su veoma uspešne i plodne, a deo programa, koji krase ovu instituciju već desetinama godina unazad, videće se i na sceni Sava Centra.
Preko 300 „Lolinih“ umetnika na sceni pokazaće raskoš vrhunskog amaterizma čiji dometi dosežu uspehe profesionalnih ansambala. Na programu će biti dela najprestižnijih umetnika folklorne scene i narodne muzike, kao i nezaobilazni horski kompozitori.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.