Menu

АКУД "Иво Лола Рибар"

lola2
Категорија
Концертни програм
Датум
28 децембар 2018 20:00
Простор
Велика дворана

Својим, већ традиционалним концертом у Великој дворани Сава Центра, Академско културно уметничко друштво „Иво Лола Рибар“ ће и ове године обрадовати све праве љубитељe нашег националног фолкора.
Претходне сезоне овог великог уметничког ансамбла састављеног од шест уметничких  секција биле су веома успешне и плодне, а део програма, који красе ову институцију већ десетинама година уназад, видеће се и на сцени Сава Центра.
Преко 300 „Лолиних“ уметника на сцени показаћe раскош врхунског аматеризма чији домети досежу успехе професионалних ансамбала. На програму ће бити дела најпрестижнијих уметника фолклорне сцене и народне музике, као и незаобилазни хорски композитори.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Због Одлуке Владе Републике Србије о забрани јавног окупљања у затвореним просторијама благајна Сава Центра неће радити до даљњег.


ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.