Menu

Luz Kasal

Luz_Casal_SC
Category
Concerts
Date
29 November 2018 20:30
Venue
Velika dvorana
Cene ulaznica: 1200, 1600, 2200, 2800 i 3400 dinara

Dom omladine Beograda, uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda, predstavlјa jednu od najpriznatijih španskih umetnica, Lus Kasal, koja 29.novembra sa svojim bendom nastupa na koncertu u Sava Centru.
Publika širom sveta Lus Kasal prepoznaje po muzičkim temama iz filmova Almodovara, pre svih „Piensa en mi“ i „Un ano de amor“ iz kultnog filma „Visoke potpetice“. Do sada je snimila 14 albuma prodatih u 5 miliona primeraka, od kojih su najpoznatiji „A contraluz“, „Como la flor prometida“, „Un mar de confianza“, a hit za sva vremena je pesma „Negra Sombra“ iz Oskarom nagrađenog filma „Mar adentro“.Nјen osećajni stil, kao i glamurozan nastup i sjajna vokalna interpretacija predstavlјaju ono najbolјe iz koncertne tradicije latino zvuka. Tokom nastupa, Lus drži pažnju svojom harizmom i opčinjavajućim glasom, ne ostavlјajući mesta sumnji da se radi o jednoj od najvećih savremenih globalnih zvezda.
Lus Kasal je kod nas najpoznatija po temi „Madrugas“ iz drugog dela filma „Montevideo, vidimo se“. Dobila je Gremi nagradu za životno delo, francuski Orden umetnosti i književnosti, prestižnu Goja nagradu, klјučeve grada Pariza i Madrida. U Beograd dolazi sa novim programom spektakularnim dizajnom scene, kojim najavlјuje novi album u formi emocionalnog dnevnika.

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.