Menu

Луз Касал

Luz_Casal_SC
Категорија
Концертни програм
Датум
29 новембар 2018 20:30
Простор
Велика дворана
Цене улазница: 1200, 1600, 2200, 2800 и 3400 динара

Дом омладине Београда, уз подршку Секретаријата за културу града Београда, представља једну од најпризнатијих шпанских уметница, Лус Касал, која 29.новембра са својим бендом наступa на концерту у Сава Центру.
Публика широм света Лус Касал препознаје по музичким темама из филмова Алмодовара, пре свих „Piensa en mi“ и „Un ano de amor“ из култног филма „Високе потпетице“. До сада је снимила 14 албума продатих у 5 милиона примерака, од којих су најпознатији „A contraluz“, „Como la flor prometida“, „Un mar de confianza“, а хит за сва времена је песма „Negra Sombra“ из Оскаром награђеног филма „Mar adentro“.Њен осећајни стил, kao и гламурозан наступ и сјајна вокална интерпретација представљају оно најбоље из концертне традиције латино звука. Током наступа, Лус држи пажњу својом харизмом и опчињавајућим гласом, не остављајући места сумњи да се ради o једнoj од највећих савремених глобалних звезда.
Лус Касал је код нас најпознатија по теми „Madrugas“ из другог дела филма „Монтевидео, видимо се“. Добила је Греми награду за животно дело, француски Орден уметности и књижевности, престижну Гоја награду, кључеве града Париза и Мадрида. У Београд долази са новим програмом спектакуларним дизајном сцене, којим најављује нови албум у форми емоционалног дневника.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge