Menu

Povratak ishodištu

ishodiste_KUD_Kopaonik
Category
Programs on stage
Date
10 November 2018
Venue
Velika dvorana

 

Premijera Muzičko scenskog spektakl u izvođenju KUD „Kopaonik“, Leposavić.

Muzičko scensko delo „POVRATAK ISHODIŠTU“, po scenariju i u režiji Vladimira Lazića, donosi nam sentimentalnu i duhovitu priču.
Devojka Milica poreklom iz Peći, želi da svom vereniku Stefanu, koji je srpskog porekla, a rođen je u Nemačkoj, pokaže bogato nasleđe predaka. U toj nameri, oni će nas povesti na putovanje duž Kosovsko Metohijskih oblasti posredstvom muzičko -folklornih numera
Ispričaće nam dirlјivu priču o novom životu koji započinju. Za ovu priliku angažovani su dramski umetnici: Marina Ćosić i Vladimir Vučković,kao i Ljilјana Lašić, Jasmina Stojilјković, Milena Jakšić, Danica Petrović, Dušan Jakišić, Nenad Stojmenović, Stevan Piale, Predrag Miletić, sa kojima je snimlјen filmski matrijal  o neprolaznom Srpskom duhovnom nasleđu.
Uvereni smo da ćemo muzičko scenskom baladom „POVRATAK ISHODIŠTU“ potvrditi neprolazne vrednosti Srpske kulturne baštine Kosova i Metohije.

 

 
 

Rental office space

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Catering

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tech Services

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.