Menu

ПОВРАТАК ИСХОДИШТУ

ishodiste_KUD_Kopaonik
Категорија
Музичко-сценски
Датум
10 новембар 2018
Простор
Велика дворана

 

Премијера Музичко сценског спектакл у извођењу КУД „Копаоник“, Лепосавић.

Музичко сценско дело „ПОВРАТАК ИСХОДИШТУ“, по сценарију и у режији Владимира Лазића, доноси нам сентименталну и духовиту причу.
Девојка Милица пореклом из Пећи, жели да свом веренику Стефану, који је српског порекла, а рођен је у Немачкој, покаже богато наслеђе предака. У тој намери, они ће нас повести на путовање дуж Косовско Метохијских области посредством музичко -фолклорних нумера
Испричаће нам дирљиву причу о новом животу који започињу. За ову прилику ангажовани су драмски уметници: Марина Ћосић и Владимир Вучковић,као и Љиљана Лашић, Јасмина Стојиљковић, Милена Јакшић, Даница Петровић, Душан Јакишић, Ненад Стојменовић, Стеван Пиале, Предраг Милетић, са којима је снимљен филмски матријал  о непролазном Српском духовном наслеђу.
Уверени смо да ћемо музичко сценском баладом „ПОВРАТАК ИСХОДИШТУ“ потврдити непролазне вредности Српске културне баштине Косова и Метохије.

 

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне - Важно обавештење!

  • tick ruka
  • Поштовани,
    Због тренутне ситуације (COVID19) благајна неће радити до даљег. Молимо Вас да се за сва додатна обавештења обратите на е-маил адресу blagajna@savacentar.net
    Хвала на разумевању.

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.