Menu

Крцко Орашчић – балет на леду

Krcko_19
Категорија
Музичко-сценски
Датум
07 децембар 2019 18:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цене улазница: 1800, 2200 и 2900 динара

 

Тим Систем Мјузик 7. децембра организује гостовање Руског државног балета на леду из Санкт Петербурга. Ансамбл Руског државног балета на леду чини 36 клизача -  балетских уметника и победника на Олимпијским играма, светских, европских и националних првенстава, а у Београду ће извести спектакуларну балетску представу “Крцко Орашчић”.

Руски државни балет основан je 1967.год. Од тада израста у културни бренд Руске Федерације и добија епитет Државни, који се у Русији додељује само уметничким трупама које своју уметност приказују на највишем уметничком нивоу достојном традицији и укорењеној културној баштини Руске Федерације.

Балетски уметници достигавши врхунац у каријери током играња на сценама, постају чланови Државног балета на леду који у Русији носи статус култне уметничке трупе.
Балетска представа Крцко Орашчић својом причом води гледаоце у имагинарни свет маште кроз приказ врхунског умећа на леду са акцентом на балетску уметност. Класичне балетске фигуре прилагођене извођењу на леденој подлози изводе се са савршенством и лакоћом, што као резултат има врхунску представу. У представи се користе и костими рађени по идејама најпознатијих руских костимографа. Грациозност клизача, маштовита костимографија и сценографија, специјални ефекти, вештине уметника уз ванвременску музику Чајковског, омогућиће публици уживање у првокласном уметничком догађају.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.