Menu

Barcelona Gipsy Balkan orchestra

Категорија
Концертни програм
Датум
22 мај 2018 21:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1800, 1500 и 1200 динара

Barselona Gipsy Balkan Orchestra (БГКО), је међународни ансамбл са седиштем у Барселони, који тренутно буди велико интересовање публике широм Европе захваљујући својој инетерпретацији традиционалне музике са Балкана, Блиског Истока и Медитерана.

Како критичари кажу: „Музика која иде право у срце без трикова„

БГКО је еволуција Barselona Gipsy Klezmer Orkestra, који је за три године поставио стандард у извођењу музике направљене у Барселони и обишао већину wорлд мусиц фестивала у свету.

Њихов јединствени и савремени звук долази из упорног и страственог истраживања звукова и боја Балкана, Клезмера, Рома и Медитеранских Романа. Све је то схваћено као скуп музичких традиција и мултиетничких култура које превазилазе све географске границе, поштујући традиционалне трагове различитих народа, насељаваних у различитим периодима на поменутом простору.

Њихова музика је аутентична и по мешавини различитих утицаја које доносе чланови бенда из својих средина, па уз чињеницу да је то све обликовано у уметничкој, веселој и искреној Барселони, нуди укусе и боје каталонских, грчких, руских, балканских песама пуних утицаја циганског џеза, рокабилија и изузетног ритма и весеља.

Њихови концерти по целом свету су увек унапред распродати и имају велику гледаност на интернет каналима, на You Tube конкретно - преко 10.000.000 прегледа.

На концерту у Сава Центру ће уз велике хитове са претходна четири албума представити и нови материјал са овогодишњег ЦДа „АВО КАНТО“. Специјални гост на овом догађају, биће маестро Бора Дугић који је са БГКО већ имао запажене наступе у Шпанији.

Више информација о самом бенду можете наћи на www.bgko.org

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне током лета

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • 10-15 ч (суботом)
  • и 1 сат пре почетка манифестације
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.