Menu

"Крцко Орашчић" - балет на леду

Категорија
Музичко-сценски
Датум
06 децембар 2017 21:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-6060
Цена улазница: 1800, 2200 и ВИП 2900 динара

Спектакуларни БАЛЕТ НА ЛЕДУ, „КРЦКО ОРАШЧИЋ“, у извођењу Руског државног балета из Санкт Петербурга основаног 1967. године од стране изузетног кореографа Константина Бојарског, наследника традиције школе класичног балета из Санкт Петербурга, биће изведен 06.децембра  у Сава Центру.
На челу Балета се налази уметнчки директор Константин Расадин, заслужни руски уметник и бивши солиста чувеног Марински балета. Музички директор и један од оснивача Балета на леду је Лео Коркхин, истакнути руски диригент који руководи већим бројем оркестара, укључујући и познати Академски симфонијски оркестар Уружења филхармоничара из Санкт Петербурга названом по Димитри Шостаковичу.
У Балету на леду су у различитим периодима учествовали светски и европски прваци у уметничком клизању, као и олимпијски шампиони Људмила Белоусова, Олег Протопопов, Алексеј Уланов, Људмила Смирнова...
У последњих 5 година балет  је успешно извођен на најбољим сценама у УСА, Канади, Холандији, Немачкој, Кини, Шпанији, Кореји, Грчкој, Португалу, Ирској, Финској, Бугарској, Румунији, Аустрији, Швајцарској, Јужној Америци... О овом, светски познатом, балету у  суперлативима су писали „Los Angeles Times“, „Chicago Tribne“, „France Soir“, „The Korea Times“ …

Продаја улазница: Благајна Сава Центра, Win Win, www.ddtickets.rs

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне током лета

  • tick ruka
  • 10 - 16 (радни дан)
  • 10 - 15 (суботом)
  • и 1 сат пре почетка манифестације
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.