Menu

Kineska filharmonija

Kineska_filharmonija
Kategorija
Koncertni program
Datum
17 januar 2020 19:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1200 i 1500 dinara

 

U saradnji sa Ambasadom NR Kine u Beogradu, u velikoj dvorani Sava Centra 17.januara 2020. godine, nastupiće Kineska filharmonija, jedan od najkvalitetnijih i najperspektivnijih filharmonijskih orkestara najmnogolјudnije zemlјe sveta.

Kineska  Filharmonija (China Philharmonic Orchestra) je osnovana 2000.godine u Pekingu od strane Državne administracije za radio, televiziju i film.  Za nepunih 20 godina Kineska  Filharmonija je privukla  pažnju publike i kritike i stekla reputaciju na domaćoj i svetskoj muzičkoj sceni, vrhunskim izvođenjem  remek dela velikana klasične muzike kao i dela kineskih autora.

Osnivač, umetnički direktor i šef dirigent orkestra je Ji Lung, jedan od najpoznatijih i u svetu najpriznatijih kineskih dirigenata koji je dirigovao osim najbolјim kineskim orkestrima  i Nјujorškom, Čikaškom, Minhenskom, Tokijskom  i mnogim drugim slavnim filharmonijama i simfonijskim orkestrima.

 

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.