Menu

Кинеска филхармонија

Kineska_filharmonija
Категорија
Концертни програм
Датум
17 јануар 2020 19:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1200 и 1500 динара

У сарадњи са Амбасадом НР Кине у Београду, у великој дворани Сава Центра 17.јануара 2020. године, наступиће Кинеска филхармонија, један од најквалитетнијих и најперспективнијих филхармонијских оркестара најмногољудније земље света.

Кинеска  Филхармонија (China Philharmonic Orchestra) је основана 2000.године у Пекингу од стране Државне администрације за радио, телевизију и филм.  За непуних 20 година Кинеска  Филхармонија је привукла  пажњу публике и критике и стекла репутацију на домаћој и светској музичкој сцени, врхунским извођењем  ремек дела великана класичне музике као и дела кинеских аутора.

Оснивач, уметнички директор и шеф диригент оркестра је Ји Лунг, један од најпознатијих и у свету најпризнатијих кинеских диригената који је дириговао осим најбољим кинеским оркестрима  и Њујоршком, Чикашком, Минхенском, Токијском  и многим другим славним филхармонијама и симфонијским оркестрима.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.