Menu

4 ruže - premijera filma

4_ruze
Kategorija
Filmski program
Datum
03 decembar 2019 20:30
Venue
Velika dvorana
Cena ulaznica: 500 dinara

Režija: Vasilije Nikitović
Scenario: Balša Labović i Vasilije Nikitović
Žanr: krimi komedija, drama
Uloge: Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan (Gagi)Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Sonja Kolačarić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Dragana Dabović, Tara Toševski, Milјana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavlјević, Tihomir Stanić, Jana Milić, Boris Kargotić, Sanja Mikitisin, Branko Petković...
 
Film “Četiri ruže” je krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutolјiva želјa za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: lјubav, iskrenost i veru.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Ticket servisa.

 

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.