Menu

4 Руже

4_ruze
Категорија
Филмски програм
Датум
03 децембар 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Цена улазница: 500 динара

Режија: Василије Никитовић
Сценарио: Балша Лабовић и Василије Никитовић
Жанр: крими комедија, драма
Улоге: Милош Самолов, Борис Миливојевић, Драган (Гаги)Јовановић, Срђан Тодоровић, Гордан Кичић, Соња Колачарић, Нада Мацанковић, Милутин Милошевић, Драгана Дабовић, Тара Тошевски, Миљана Поповић, Јелена Јокић, Марта Милосављевић, Тихомир Станић, Јана Милић, Борис Карготић, Сања Микитисин, Бранко Петковић...
 
Филм “Четири руже” је крими-драма са елементима комедије. Приказује урбани мозаик градских ликова, које у исповести једне београдске ноћи, повезује неутољива жеља за лаком ловом, добрим проводом и безбрижним јутром. Иза кулиса царства порока у ноћном клубу Четири руже, у центру мозаика, где се води беспоштедна борба, често и са оне стране закона, наћи ће се један обичан човек. У безуспешном покушају да од свега побегне, схвата да ће успети само ако у помоћ позове све оно што је у међувремену изгубио: љубав, искреност и веру.

Улазнице су у продаји на благајни Сава Центра и продајним местима Ticket сервиса.

 

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.