Menu

Bajaga i instruktori

bajaga2
Kategorija
Koncertni program
Datum
08 decembar 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1800, 2000, 2400 i 2800 dinara

Grupa „Bajaga i instruktori“ ove godine proslavlјa veliki jubilej, 35 godina postojanja i uspešnog rada.

Prvi koncert Bajaga je održao u aprilu davne 1984. godine u Domu Sindikata, i već 35 godina predstavlјa sinonim za dobar i kvalitetan rokenrol. Nakon prošlogodišnjeg koncerta u „Štark“ Areni koji je proglašen za koncert godine, i koji je bio promocija veoma uspešnog albuma „U sali lom“, bend je tokom 2019. godine, povodom obeležavanja velikog jubileja, održao niz koncerata u regionu i inostranstvu.

Kao poslasticu, za kraj koncertne sezone, Bajaga i njegovi instruktori spremili su iznenađenje za domaću, beogradsku publiku-koncert za rok grupu, orkestar i hor, koji će i 8. decembra biti održan u Velikoj dvorani Sava Centra.

Tom prilikom publika u Sava Centru imaće zadovolјstvo da povodom 35. godina postojanja ponovo čuje Bajagu i insuktore koji će uz orkestarsku pratnju i uz dirigentsku palicu Vojkana Borisavlјevića, izvesti 35 svojih najvećih hitova.

Karte u prodaji od ponedelјka, 4. novembra 2019.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.