Menu

Бајага и инструктори

bajaga2
Категорија
Концертни програм
Датум
08 децембар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1800, 2000, 2400 и 2800 динара

Група „Бајага и инструктори“ ове године прославља велики јубилеј, 35 година постојања и успешног рада.

Први концерт Бајага је одржао у априлу давне 1984. године у Дому Синдиката, и већ 35 година представља синоним за добар и квалитетан рокенрол. Након прошлогодишњег концерта у „Штарк“ Арени који је проглашен за концерт године, и који је био промоција веома успешног албума „У сали лом“, бенд је током 2019. године, поводом обележавања великог јубилеја, одржао низ концерата у региону и иностранству.

Као посластицу, за крај концертне сезоне, Бајага и његови инструктори спремили су изненађење за домаћу, београдску публику-концерт за рок групу, оркестар и хор, који ће и 8. децембра бити одржан у Великој дворани Сава Центра.

Том приликом публика у Сава Центру имаће задовољство да поводом 35. година постојања поново чује Бајагу и инсукторе који ће уз оркестарску пратњу и уз диригентску палицу Војкана Борисављевића, извести 35 својих највећих хитова.

Карте у продаји од понедељка, 4. новембра 2019.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.