Menu

Rock Opera 2

rock_opera33
Kategorija
Koncertni program
Datum
28 novembar 2019 20:30
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 2000, 2200, 2400, i 2600 dinara

 

Svoju misiju su započeli pre samo godinu i po dana i za svaki njihov koncert se tražila karta više, tako da su čvrsto odlučili da nastave i publiku očaraju novim rok hitovima koje će izvesti na koncertu Rock Opera 2, 28. novembra, ponovo u Sava Centru.

Sjajni muzičari Opere Srpskog Narodnog Pozorišta i Novosadski Big Bend, sada ujedinjeni pod zajedničkim nazivom Pop's Orchestra i izvanredni solisti pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika pripremili su nove aranžmane svetskih hitova. Na repertoaru će se naći nove pesme, zvuk će biti čvršći i sa još više emocija, a muzičari, od kojih je većina izvođača klasične muzike, će izvanrednim muziciranjem opet spojiti različite muzičke žanrove. Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati i lјubitelјi klasične muzike i lјubitelјi roka, bluza, džeza, popa, opere. Moćni glasovi solista ostavlјaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima Rock Opere može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

Muzički spektakl Rock Opera je u avgustu mesecu obeležio 17. Belgrade Beer Fest, gde je na koncertu uživalo više od 100.000 lјudi, a u Sava Centru publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice.