Menu

Rock Opera 2

rock_opera33
Категорија
Концертни програм
Датум
28 новембар 2019 20:30
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 2000, 2200, 2400, и 2600 динара

 

Своју мисију су започели пре само годину и по дана и за сваки њихов концерт се тражила карта више, тако да су чврсто одлучили да наставе и публику очарају новим рок хитовима које ће извести на концерту Rock Opera 2, 28. новембра, поново у Сава Центру.

Сјајни музичари Опере Српског Народног Позоришта и Новосадски Big Bend, сада уједињени под заједничким називом Pop's Orchestra и изванредни солисти под диригентском палицом Федора Вртачника припремили су нове аранжмане светских хитова. На репертоару ће се наћи нове песме, звук ће бити чвршћи и са још више емоција, а музичари, од којих је већина извођача класичне музике, ће изванредним музицирањем опет спојити различите музичке жанрове. Овај музички спектакл не познаје границе извођења, па ће у концерту подједнако уживати и љубитељи класичне музике и љубитељи рока, блуза, џеза, попа, опере. Моћни гласови солиста остављају без даха, а публику подижу на ноге и изазивају овације, па се само на концертима Rock Opere може доживети посебна атмосфера и осетити дивна енергија која свима у сали дочара сву лепоту музике.

Музички спектакл Rock Opera је у августу месецу обележио 17. Belgrade Beer Fest, где је на концерту уживало више од 100.000 људи, а у Сава Центру публику очекују нова музичка изненађења и посластице.