Menu

Bajaga i instruktori

bajaga
Kategorija
Koncertni program
Datum
05 decembar 2019 20:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Cena ulaznica: 1800, 2000, 2400 i 2800 dinara

Koncert za rok grupu, orkestar i hor

Grupa „Bajaga i instruktori“ ove godine proslavlјa veliki jubilej, 35 godina postojanja i uspešnog rada.

Prvi koncert Bajaga je održao u aprilu davne 1984. godine u Domu Sindikata, i već 35 godina predstavlјa sinonim za dobar i kvalitetan rokenrol. Nakon prošlogodišnjeg koncerta u „Štark“ Areni koji je proglašen za koncert godine, i koji je bio promocija veoma uspešnog albuma „U sali lom“, bend je tokom 2019. godine, povodom  obeležavanja velikog jubileja, održao niz koncerata u regionu i inostranstvu.

Kao poslasticu, za kraj koncertne sezone, Bajaga i njegovi instruktori spremili su iznenađenje za domaću, beogradsku publiku-koncert za rok grupu, orkestar i hor, koji ce 5.decembra biti odrzan u Velikoj dvorani Sava Centra.
Tom prilikom publika u Sava Centru imace zadovolјstvo da povodom 35. godina postojanja ponovo cuje Bajagu i insuktore koji ce uz orkestarsku pratnju i uz dirigentsku palicu Vojkana Borisavlјevića,  izvesti  35 svojih najvećih hitova.

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.