Menu

Бајага и инструктори

bajaga
Категорија
Концертни програм
Датум
05 децембар 2019 20:00
Простор
Велика дворана
Телефон
220-60-60
Цена улазница: 1800, 2000, 2400 и 2800 динара

Концерт за рок групу, оркестар и хор

Група „Бајага и инструктори“ ове године прославља велики јубилеј, 35 година постојања и успешног рада.

Први концерт Бајага је одржао у априлу давне 1984. године у Дому Синдиката, и већ 35 година представља синоним за добар и квалитетан рокенрол. Након прошлогодишњег концерта у „Штарк“ Арени који је проглашен за концерт године, и који је био промоција веома успешног албума „У сали лом“, бенд је током 2019. године, поводом  обележавања великог јубилеја, одржао низ концерата у региону и иностранству.

Као посластицу, за крај концертне сезоне, Бајага и његови инструктори спремили су изненађење за домаћу, београдску публику-концерт за рок групу, оркестар и хор, који це 5.децембра бити одрзан у Великој дворани Сава Центра.
Том приликом публика у Сава Центру имаце задовољство да поводом 35. година постојања поново цује Бајагу и инсукторе који це уз оркестарску пратњу и уз диригентску палицу Војкана Борисављевића,  извести  35 својих највећих хитова.

 
 

Издавање пословног простора

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Угоститељске услуге

Sava Centar ugostiteljske usluge

Техничке услуге

Sava Centar tehničke usluge

Радно време благајне:

  • tick ruka
  • 10 - 16 ч (радни дан)
  • Tелефон: 220-6060

ВАЖНО: Сава Центар не сноси одговорност за оштећење и украдене улазнице. Улазницу не можете заменити или тражити повраћај новца. У случају отказивања  догађаја извршиће се повраћај новца. Најстрожије је забрањено коришћење мобилних телефона, фото-апарата или било какве опреме за снимање слике и звука у простору у коме се одржава програм. У објекту Сава Центра је забрањено пушење.