Menu

Ples & muzika za sve

ples_muzika
Kategorija
Muzičko-scenski
Datum
01 jun 2019 08:00 - 23:00
Venue
Velika dvorana
Telefon
220-60-60
Festival

 

Prvi Zeleni internacionalni plesni festival “Ples & muzika za sve”

Udruženje Živimo Zdravije i SAPO pokrenuli su inicijativu da se podstakne fizička aktivnost cele nacije kroz različite oblike aktivnosti prilagođene uzrastima. Najjednostavnija fizička aktivnost koja se svakodnevno sprovodi jeste kretanje uz muziku. Kao posebno značajno izdvojili smo ples i sva njegova terapeutska svojstva. Festival je osmišlјen sa idejom edukacije i upoznavanja svih aspekata „Zdravog Života“, pre svega mladih, kreiranju novog pristupa svim segmentima društvene zajednice, kroz ples, muziku i igru, uvažavajući njihove potrebe i pre svega radoznalost da nauče nešto novo, poštujući vrednosti i duh vremena u kome živimo.

Festival je namenjen onima koji su napravili prve i prave plesne korake , malo iskusnijim i profesionalnim plesačima, da koristeći savremena dostignuća iz sveta umetnosti, pokret, koreografiju, osmišlјen scenski nastup, pokažu i ukažu na svu lepotu i zdravstvena i terapeutska svojstva kretanja uz muziku i nauče nas nešto novo-neku novu veštinu, razmene svoja znanja i mišlјenje, prošire svoje vidike.

Festival je namenjen onima koji tek žele da budu deo ovog sveta menjajući prvo sebe! „Živimo zdravije-jer zajedno smo bolјi i jači.“

 
 

Izdavanje prostora

Sava Centar izdavanje poslovnog prostora

Ugostiteljske usluge

Sava Centar ugostiteljske usluge

Tehničke usluge

Sava Centar tehničke usluge

Radno vreme blagajne

  • tick ruka
  • 10-16h (radnim danom)
  •  
  • Telefon: 220-6060

VAŽNO: Sava Centar ne snosi odgovornost za oštećenje i ukradene ulaznice. Ulaznicu ne možete zameniti ili tražiti povraćaj novca. U slučaju otkazivanja  događaja izvršiće se povraćaj novca. Najstrožije je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata ili bilo kakve opreme za snimanje slike i zvuka u prostoru u kome se održava program. U objektu Sava Centra je zabranjeno pušenje.